Enkele woorden van de voorzitter

Het is met trots dat ik toen voorzitter van de Koninklijke Chow Chow Club van België ben geworden.

Een Club die zijn 85 jaar mocht vieren, en die, in de afgelopen decennia, de nieuwe paden had genomen die de Chow-Chow ras eiste.

Een club met ordernummer in KMSH, Ursh en FCI die voor historiciteit, kwaliteit en trotsheid hulde geeft aan zijn sterke banden met de Belgische en internationale hondengeschiedenis.

0044f764-89ec-4bfd-8792-d23a434ab9d5

Deze ambities zijn nog steeds de onze !

Een club bestaat niet alleen met de voorzitter, het is ook een commissie, een bestuur, een team (alle vrijwilligers), een goed humeur, een positieve geest, energie zonder te sparen voor uren en uren gewijd aan honden,fokkers, liefhebbers en toekomende hondenbaasjes, maar dan nog beschikbaarheid en vele clubleden.

Het is deze zelfde sterke team met dezelfde inzet voor het bevorderen van de vereniging die de ontwikkeling en de huidige herschikking ingeschakeld heeft sinds 2015.

Onze honden geven ons die wil tot werken en we doen het voor hen en met hen.

Voor de meesten van ons, begon het avontuur met een eerste hond en vooral met de aankomst bij een club, om redenen die oh zo verschillend zijn. Dan is het de ontmoeting met een fan die ons zijn virus heeft doorgebracht. En aanhangend, wordt men dan snel actief lid, en met dit spel, wordt vlug de passie overweldigend op het punt van overdracht aan anderen.

32ee4191-6caf-4552-b970-ac92f773e5a9

Betrokkenheid bij onze club is niet een leeg woord. Dat is onze leidraad.

En 2017 is nog niet voorbij dat reeds 2018 (of zelfs 2019!)word bereid met enthousiasme.

Ons team werkt voor U. Met U!

Op deze pagina’s die wij U hier bieden vindt U: een overzicht van onze geschiedenis, een beetje van ons leven, maar dan ook deze passie die wij veel verder dan de muren van de club wensen laten uitstralen.

Onze job is naar U te luisteren, maar dan ook U te adviseren, steunen en helpen er in te slagen uw chow groot te brengen.

Deze site staat er voor U. Als U het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact met mij op. Ik zou blij zijn om U te helpen.

Thierry

f0f3ca35-e6f0-4ec9-93c4-5797620568ac