U kunt het document van het certificaat toelating LOSH-fok hier downloaden

Waarschuwing: dit formulier moet door U worden ingevuld (vergeet niet om het nummer dat uw hond in de cataloog bezit te vermelden) en ondertekend. Vergeet niet uw stamboom. Geeft dit af bij de ringsecretaris voor het starten van de keuringen.

Vergeet niet de dag zelf op het secretariaat de stempel van de organisator op uw document te laten opkomen. Zonder deze stempel is het document niet geldig. Geen stempel beschikbaar daarna.

Info

U wilt fokken. Hiervoor hebt U het bewijs van toelating tot de LOSH-fok nodig. Dat betekent dat U uw hond moet inschrijven op een Belgische show met CAC of CACIB, of op de clubmatch van uw ras of tijdens een certificering dag speciaal georganiseerd door de KMSH (Er bestaan twee certificering dagen per jaar). Vul het document Certificaat toelating LOSH-fok in. Als uw hond tenminste een GOED krijgt, zal het fokken mogelijk zijn.

Als uw hond het certificaat van de eerste keurder niet heeft verkregen, zal het worden voorgelegd een tweede en laatste keer. Maar dan alleen op een certificering dag onder een andere keurder. In geval van onenigheid tussen de eerste en tweede keuring voor toelating tot de fokkerij, zal een derde rechter, aanwezig op deze certificatie dag, besluiten dit certificaat aan uw hond toe te kennen of niet.

Dit bewijs van toelating tot de LOSH-fok is verplicht om te mogen laten fokken en uw stambomen van de KMSH (LOSH) te ontvangen.