2018

Club Show judge Viviane Boesmans

Open Show judge Ingrid Hectors

 

2017

p style=”text-align: justify;”>Nuria werd geboren in Barcelona in 1971. Sinds ze klein was hield ze van dieren en verwelkomde ze altijd de loslopende dieren, vooral honden en katten.p style=”text-align: justify;”>In 1992 vond ze haar eerste hond “SACHA”. Het was een mooie pup die ze op straat had gevonden. Sacha en Nuria werden prachtige vrienden en leefden 16 jaar samen.

p style=”text-align: justify;”>In 1993 had ze haar eerste contact met de ras die haar leven zou veranderen. Haar vriend Inma had vier chow-chows. Nuria werd veroverd toen ze voor het eerst de honden van haar vriend zag. In januari 1992 kocht ze haar eerste chow, haar lieve en onvergetelijke Novohutsky chov Bax. Bax was voor haar de perfecte hond, een evenwicht van al wat door een hondenvriend wordt verwacht. Al deze elementen hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de chow fokkerij “Los Perros de Bigo”.

p style=”text-align: justify;”>Later, heeft haar zus besloten om met haar te komen leven en met haar deze prachtige passie te delen.

p style=”text-align: justify;”>Heden is haar fokkerij een wereldwijde referentie in het fokken van chow geworden, en zij werd een internationaal FCI keurmeester voor Chow Chow, Shar Pei, Basenji, Siberische Husky en Duitse Spitz.

 

2016

Philippe Behan

Hij is eigenaar en vertoont Chow Chows (Mingfieldchows) in Ierland sinds 1981 en produceerde tot 11 Ierse kampioenen. Hij werd lid van de Chow Chow Club commissie van Ierland in 1984 en sindsdien bezig met verschillende functies binnen de club.

Op dit moment is hij de secretaris en de vertegenwoordiger van de race op de Ierse Kennel Club.

Hij heeft al in Ierland, Denemarken, Engeland, België, Finland, Nederland, Portugal, Noorwegen, Zweden en Oekraïne gekeurd.

Hij deed de examens om alle rassen van de groepen 1, 2, 3, 5 en 9 te kunnen keuren.